workshop camper ombouwen

workshop camper ombouwen

we are the guide to pimp your ride!

EDITIE 2 in GENT  (start januari 2022)  inschrijven kan via deze link

EDITIE 1 in BERINGEN (start februari 2022)  inschrijven kan via deze linkWil u zelf uw bestelwagen ombouwen tot een échte camper? 

Dan kunnen wij u helpen!

Om u van alle nodige expertise te kunnen voorzien hebben camperbouwer.be en woodfactory de handen in elkaar geslagen … ‘camperfactory’ werd, de naam … 

 Wij bieden een workshop aan waarbij wij u van A tot Z begeleiden bij de ombouw van uw bestelwagen naar een volwaardige kampeerwagen.

 Concreet bieden wij met camperfactory het volgende aan:

  • 8 workshops in ons atelier. Deze gaan van tips bij de aankoop van uw wagen over isolatie en sanitair tot de houten afwerking. Basis inhoud van de verschillende workshops kan u hieronder terugvinden.
  • Persoonlijke begeleidingsmomenten
  • Een cursus die u ten allen tijde kan raadplegen
  • Een kwartaalabonnement in het co working atelier Woodfactory waar u met de benodigde machines zal leren werken en waar u de volledige look en feel zelf kan vormgeven

Kortom:  de expertise terzake alsook de uitgelezen infrastructuur om uw droomproject tot een goed einde te brengen. 

Al te vaak hebben wij getuigenissen gehoord van doe het zelvers die vastlopen of worstelen bij één of meerder stappen tijdens de ombouw en daardoor ook nodeloze kosten maken.  Veel antwoorden kan je terugvinden online of u kan het werk ineens helemaal uitbesteden.  Maar via camperfactory blijft het wel een DIY-project waar u later trots op kan zijn.

Met camperfactory hoeft u geen uren of zelfs dagen het internet af te surfen op zoek naar antwoorden bij de vele vragen die de kop zullen opsteken maar heeft u een directe lijn naar een vat vol ervaring bij een project met de nodige uitdagingen. 

Het kwartaalabonnement voor het houtatelier blijft vanaf oktober 6 maand geldig en gaat in vanaf het moment dat u een eerste maal reserveert.  Ruimschoots de tijd dus om uw camper tot in de puntjes af te werken. Dit abonnement kan binnen deze formule enkel gebruikt worden voor de afwerking van uw camper.

Wanneer u uw bestelwagen nog niet heeft aangekocht, zullen wij u zeker een aantal nuttige tips kunnen geven tijdens de eerste workshop.  Staat uw bestelwagen al voor uw deur dan heb je dat streepje al voor en kunnen we tijdens de eerste les al meteen focussen op de mogelijkheden van uw specifieke model en alvast starten met de eerste vormgeving.  

Voorkennis is niet vereist maar enige handigheid is wel noodzakelijk

Als het omwille van corona noodzakelijk zou zijn dan geven wij een deel van de lessen online via zoom


PRIJS

1.250 euro

Dit is de prijs voor de lessen en begeleiding twv 950 euro + een voordelig abonnement voor het houtatelier twv 300 euro

Deze prijs is inclusief btw


 INHOUD LESSEN

Les 1: 

Lesgevers Matthias en Miel

Deel 1: Intro, tips & tricks bij aankoop, wetgeving

Deel 2: Layout & ontwerp

Les 2: 

Lesgever Matthias

Isolatie, ventilatie en verwarming

Les 3

Lesgever Miel 

Schrijnwerk: initiatie machines

 Les 4

Lesgever Matthias

Elektriciteit

 Les 5

Lesgever Miel

Schrijnwerk

 Les 6

Lesgever Matthias

Sanitair

 Les 7

Lesgever Miel

Schrijnwerk

 Les 8

Lesgevers Matthias en Miel

Afwerking: kussens, zonneluifel, ... + slotmoment