Gent

Paneelzaag
Paneelzaag
Merk: Robland Type: PS 3200 Silver line
De nieuwe reeks Robland paneelzagen De PS-serie.
Belangrijkste kenmerken: het nieuwe zaagaggregaat met zaagblad 450 mm en een voorritser van 125 mm en een volledig vernieuwde oplegtafel met een aanslagbalk van superieure kwaliteit.
Paneelzaag
Vlak -en vandiktebank  MEERPRIJS
Vlak -en vandiktebank MEERPRIJS
Merk: Robland Type: SD510
Gezien de hoge onderhouds -en slijtagekosten van deze machine dient hier een meerprijs van 15 euro excl btw betaald te worden per aangevat uur.
Maximale doorvoer van 250 mm in de hoogte, 500 mm in de breedte. Elektrische hoogteverplaatsing van de vandiktetafel. Fijnregeling via handwiel. Zware scharnieren en sterke veren zorgen ervoor dat de schaaftafels in 1 beweging gemakkelijk open gaan. De zware boortafel is uitgerust met een samenstelling van geleidings-assen en 6 lineaire kogellagers, garantie voor een soepel gebruik, onder de zwaarste omstandigheden. De draaisnelheid van de boor is 3000 T/min.
Vlak -en vandiktebank  MEERPRIJS
Lamello Zeta P2
Lamello Zeta P2
Merk: Lamello Type: Zeta P2
De Zeta P2 is de profielgroeffreesmachine voor de P-System-verankering en met name voor de verbinders uit de Clamex P-serie. De machine is bedoeld voor het verbinden van materialen uit hout.
Het in de Zeta P2 geïntegreerde freesmechanisme op de freesspindel is het hart van de profielgroeffreesmachine. Bij het frezen voert het freesmechanisme automatisch een zijdelingse beweging voor de profielgroef uit. Alle soorten verbindingsbeslag kunnen nu met de hand in deze profielgroef worden geschoven en snel en aansluitend worden verankerd.
Met de Zeta P2 kunnen de P-System-groeven voor verbindingsbeslag met verschillende inbouwdiepten worden gefreesd zonder dat de frees verwisseld hoeft te worden. U hoeft daarvoor alleen maar aan de diepteregeling van het P-System te draaien.
Lamello Zeta P2
Scharnierboormachine
Scharnierboormachine
Merk: Blum Type: Minidrill
Scharnierboormachine
Rijboormachine
Rijboormachine
Merk: Blum Type: Minipress
Rijboormachine
Freesmachine
Freesmachine
Merk: Robland Type: T120 - L
De machine is uitgerust met 5 toerentallen (3000/4500/6000/7000 en 10000 TPM). Een uitschuifbare raamgeleider vooraan op de machine is ideaal wanneer gewerkt wordt met plaatmateriaal, ter ondersteuning.
Freesmachine
Domino
Domino
Merk: Festool Type: DF500Q
Ovale vormen, meer lijmvlak, meer stabiliteit. Het DOMINO-systeem combineert de precisie van een ronde deuvel met de flexibiliteit van een traditionele platte deuvel – de perfecte oplossing voor plaatverbindingen. Het systeem bestaat uit de deuvelfrees DF 500, de DOMINO-deuvels in verschillende formaten en diverse veelzijdige toebehoren voor bijzondere toepassingen. Het resultaat: extreem stabiele, onzichtbare verbindingen. En de DOMINO kan nog veel meer: frameverbindingen, raamverbindingen, ladeverbindingen, ...

Veelzijdig gebruik met deuvelgroottes van 4 x 20 mm tot 10 x 50 mm
Een gepatenteerd en uniek freesprincipe voor exact en soepel werken
Snel en eenvoudig in te stellen aanslagen voor precieze resultaten
Ergonomische vorm voor eenvoudig werken in elke stand
Zeer stabiele en draaiveilige verbinding met DOMINOS
Systeemtoebehoren geschikt voor beide DOMINO frezen
Domino
Langbandschuurmachine
Langbandschuurmachine
Merk: Philips Constant Type: PC
Langbandschuurmachine
Afkortzaag
Afkortzaag
Merk: Festool Type: Kapex KS120EB
De eerste zaagsnede is al perfect - door de exacte markering van de zaagbreedte met de dubbellijns-laser en fijnafstelling voor een op de millimeter nauwkeurige hoekzaagsnede.
Geen wisseling van zaag, geen insteltijd. Met de speciale afkortstand voor de uitbreiding van 88 mm naar wel 120 mm zaagdiepte.
Afkortzaag
Kantenverlijmer
Kantenverlijmer
Merk: Festool Type: Conturo
Rechte kanten mobiel vastlijmen en afkorten
Vormstukken mobiel bekanten
Ronde werkstukken met een perfecte naadverbinding
Bekanten van binnenhoeken
Stationair werken
Water- en hittebestendige lijmverbindingen
Kantenverlijmer