Over Woodfactory

Over Woodfactory

Woodfactory is een co-working atelier. Iedereen die een passie voor het maken heeft, is welkom om gebruik te maken van onze ateliers met zijn gereedschappen en machines. Ons atelier = uw atelier!

Via ons online reserveringsplatform kunnen alle ‘houtbewerkers’ en ‘aspirant houtbewerkers’ een volledig uitgerust, professioneel houtatelier huren.  Om ons atelier te leren kennen kan u starten met het huren vanaf een enkel uur of met één van onze abonnementsformules (stuur ons een mail en na betaling ontvangt u van ons de credits).

Als u echter voluit wil genieten van alle voordelen van ons atelier (24/7 open) kan u kiezen voor één van onze abonnementsformules. Klik hier voor meer info.

Vooraleer je bij ons aan de slag kan, dient u onze initiatiecursus te volgen. Hierin ligt de focus op veiligheid en het gebruik van de beschikbare machines. De initiatiecursus laten wij doorgaan op afspraak. Indien u een opleiding houtbewerking genoten hebt of reeds over een jarenlange ervaring beschikt kan u uiteraard de initiatiecursus overslaan.

Eerst eens het atelier bezoeken? Geen probleem! Contacteer info@woodfactory.be of  bel voor Gent en Beringen 0032 475 39 05 98 of voor Torhout 0032 497 40 17 15