Over Woodfactory

Over Woodfactory

Woodfactory is een co-working atelier, made for makers. Iedereen die een passie voor het maken heeft, is welkom om gebruik te maken van het atelier met zijn gereedschappen en machines.

Via ons online reserveringsplatform kunnen alle ‘houtbewerkers’ en ‘aspirant houtbewerkers’ een volledig uitgerust, professioneel houtatelier huren startend vanaf een enkel uur. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om te werken met een voordelige 10-beurtenkaart (stuur ons een mail en na betaling ontvangt u van ons de credits) waardoor u nog een stuk goedkoper aan het werk kan. In een later stadium zullen we ook overgaan tot een 24/7 systeem voor de vaste klanten.

Vooraleer je bij ons aan de slag kan, dient u onze initiatiecursus te volgen. Hierin ligt de focus op veiligheid en het gebruik van de beschikbare machines. Bekijk de pagina "Workshops" voor de beschikbare data. Indien u een opleiding houtbewerking genoten hebt of reeds over een jarenlange ervaring beschikt kan u uiteraard de initiatiecursus overslaan.

Eerst eens het atelier bezoeken? Geen probleem! Contacteer info@woodfactory.be of  voor Gent 0032 475 39 05 98 of voor Torhout 0032 497 40 17 15