Over Woodfactory

Over Woodfactory

Woodfactory is een co-working atelier, made for makers. Iedereen die een passie voor het maken heeft, is welkom om gebruik te maken van het atelier met zijn gereedschappen en machines.

Via ons online reserveringsplatform kunnen alle ‘houtbewerkers’ en ‘aspirant houtbewerkers’ een volledig uitgerust, professioneel houtatelier huren.  Om ons atelier te leren kennen kan u starten met het huren vanaf een enkel uur of met een een voordelige 10-beurtenkaart (stuur ons een mail en na betaling ontvangt u van ons de credits).

Als u echter voluit wil genieten van alle voordelen van ons atelier (24/7 open) kan u kiezen voor één van onze abonnementsformules. Klik hier voor meer info.

Vooraleer je bij ons aan de slag kan, dient u onze initiatiecursus te volgen. Hierin ligt de focus op veiligheid en het gebruik van de beschikbare machines. Bekijk de pagina "Workshops" voor de beschikbare data. Indien u een opleiding houtbewerking genoten hebt of reeds over een jarenlange ervaring beschikt kan u uiteraard de initiatiecursus overslaan.

Eerst eens het atelier bezoeken? Geen probleem! Contacteer info@woodfactory.be of  voor Gent 0032 475 39 05 98 of voor Torhout 0032 497 40 17 15